Specialist in verwarming in Amsterdam

Zoekt u een specialist in CV installaties en vloerverwarming? Of u nu een acuut probleem heeft met uw verwarming, of graag advies wilt over de installatie hiervan, bij ons zit u goed!

U kunt onze CV monteurs inschakelen voor:

  • CV reparatie / CV storing
  • CV installatie / nieuwe CV ketel
  • CV onderhoud / onderhoudscontract
  • Vloerverwarming installatie en reparatie

Wij zijn een ervaren en professioneel installatiebedrijf en in Amsterdam en buiten Amsterdam zijn wij een begrip als het om verwarming gaat. Overigens zijn wij werkzaam in heel Noord-Holland, dus ook als u buiten Amsterdam woont, staan er monteurs van ons bedrijf voor u klaar.

Vloerverwarming

Bij onze CV installateurs kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe CV ketel. Ook voor de aanleg en reparatie van vloerverwarming zit u bij onze specialisten goed. Onze CV monteurs hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van vloerverwarming voor zowel particulieren als bedrijven.

24 uur CV-service

Wij hebben een 24-uurs spoedservice. Dat betekent dat wij op elk moment van de dag (of nacht!) uw verwarming in Amsterdam en in de buurt van Amsterdam komen repareren. Als u direct een monteur nodig hebt voor uw centrale verwarming belt u naar telefoonnummer 020 - 794 71 96. Wij sturen dan zo snel mogelijk iemand naar u toe in Amsterdam.

Wilt u weten wat uw klus ongeveer gaat kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Neem vrijblijvend contact met ons op